Яблучно-сирний пиріг

Яблучно-сирний пиріг

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Яблучно-сирний пиріг

  • Для начинки:
  • яблука - 7 шт.,
  • родзинки - 0,5 склянки,
  • грецькі горіхи - 0,5 склянки.
  • Для пісочного тіста:
  • маргарин - 400 г,
  • холодна вода - 4 ст. ложки,
  • борошно - 3-4 склянки,
  • яйця - 2 шт.,
  • сіль - дрібка
  • Для сирного тіста:
  • домашній сир - 800 г,
  • сметана (20 % жирності) - 1,5 склянки,
  • яйця - 2 шт.,
  • цукор - 2 склянки,
  • манка - 0,5 склянки.

Як приготувати Яблучно-сирний пиріг

  1. Борошно з’єднайте з маргарином, додайте холодну воду, сіль. Додайте яйця і замісіть тісто. Тісто розкатайте в пласт і викладіть на форму. Яблука вимийте, обсушіть, видаліть серцевину. Зверху на тісто викладіть яблука.

  2. Родзинки з’єднайте з горіхами, все разом подрібніть ножем. Середину яблук наповніть начинкою.

  3. Приготуйте сирне тісто. З’єднайте сметану з цукром і збийте. До отриманої маси додайте яйця, манку і збийте. З’єднайте приготовану масу з сиром і ще раз все збийте. Отриману масу викладіть у форму на яблука і тісто.

  4. Випікайте яблучно-сирний пиріг у розігрітій духовці при 200 °C 50 хвилин. Слідкуйте, щоб сирне тісто добре пропеклося.

Яблучно-сирний пиріг

Автор рецепту: Раїса Гречка, м. Лисичанськ Луганська область
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Яблучно-сирний пиріг

  1. Пані Раїсо, дякую з арецепт!!! 🙂 Смакота-смакотунечка! Мої не могли відірватись. Начастувалися й сказали, що пречудово, але мало 🙂 Наступного разу готуватиму подвійну порцію.
    Дякую!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал