Яблучно-сирний пиріг
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
80 min
Інгредієнти для приготування: Яблучно-сирний пиріг
- Для начинки:
- яблука - 7 шт.,
- родзинки - 0,5 склянки,
- грецькі горіхи - 0,5 склянки.
- Для пісочного тіста:
- маргарин - 400 г,
- холодна вода - 4 ст. ложки,
- борошно - 3-4 склянки,
- яйця - 2 шт.,
- сіль - дрібка
- Для сирного тіста:
- домашній сир - 800 г,
- сметана (20 % жирності) - 1,5 склянки,
- яйця - 2 шт.,
- цукор - 2 склянки,
- манка - 0,5 склянки.
Як приготувати Яблучно-сирний пиріг
-
Борошно з’єднайте з маргарином, додайте холодну воду, сіль. Додайте яйця і замісіть тісто. Тісто розкатайте в пласт і викладіть на форму. Яблука вимийте, обсушіть, видаліть серцевину. Зверху на тісто викладіть яблука.
-
Родзинки з’єднайте з горіхами, все разом подрібніть ножем. Середину яблук наповніть начинкою.
-
Приготуйте сирне тісто. З’єднайте сметану з цукром і збийте. До отриманої маси додайте яйця, манку і збийте. З’єднайте приготовану масу з сиром і ще раз все збийте. Отриману масу викладіть у форму на яблука і тісто.
-
Випікайте яблучно-сирний пиріг у розігрітій духовці при 200 °C 50 хвилин. Слідкуйте, щоб сирне тісто добре пропеклося.
Залишити відповідь до Тетянка Скасувати відповідь
Одна відповідь до Яблучно-сирний пиріг
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Пані Раїсо, дякую з арецепт!!! 🙂 Смакота-смакотунечка! Мої не могли відірватись. Начастувалися й сказали, що пречудово, але мало 🙂 Наступного разу готуватиму подвійну порцію.
Дякую!