Яблучний кекс з корицею

Яблучний кекс з корицею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Яблучний кекс з корицею

  • йогурт без наповнювача - 200 г,
  • коричневий цукор - 200 г,
  • яйця - 3 шт.,
  • борошно- 150 г,
  • порошок для печива - 1 ч. ложка,
  • кориця - дрібка,
  • яблука великі - 2 шт.

Як приготувати Яблучний кекс з корицею

1. Ретельно перемішати йогурт з коричневим цукром, поки він повністю не розчиниться.

2. Додати яйця і дуже добре перемішати.

3. Просіяти борошно, порошок для випічки, корицю. Акуратно ввести в тісто.

4. Яблука нарізати скибками і з’єднати з тістом.

5. Тісто покласти в холодильник на декілька годин.

6. Розігріти духовку до 180 ° C, вистелити форму пергаментним папером та присипати панірувальними сухарями. Вилити тісто у форму.

7. Випікати пиріг близько 45 хвилин, поки поверхня не стане золотистою, а пиріг не стане сухим у середині.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Яблучний кекс з корицею

  1. на вид-не очень,но т.к яблоко с корицей- замечательный дуэт,уверенна,что вкусно

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал