Яблучний пиріг «Смакота»

Яблучний пиріг «Смакота»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Яблучний пиріг «Смакота»

  • борошно - 1 склянка,
  • манка - 1 склянка,
  • цукор - 1 склянка,
  • яблука (дуже соковиті!) - 1 кг,
  • розпушувач - 1,5-2 ч. ложки,
  • ванільний цукор - 1 пакетик,
  • кориця - 0,5 ч. ложки,
  • вершкове масло - 50 г.

Як приготувати Яблучний пиріг «Смакота»

  1. Яблука очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.

  2. Змішайте всі сухі інгредієнти.

  3. Квадратну форму застеліть пергаментним папером. Викладіть на форму суміш сухих інгредієнтів, потім шар яблук, потім “сухий” шар і знову яблука. Зверху викладіть останній “сухий” шар і потріть заморожене вершкове масло.

  4. Випікайте при температурі 180 °С 40 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал