
Яблучний пиріг «Смакота»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
8
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Яблучний пиріг «Смакота»
- борошно - 1 склянка,
- манка - 1 склянка,
- цукор - 1 склянка,
- яблука (дуже соковиті!) - 1 кг,
- розпушувач - 1,5-2 ч. ложки,
- ванільний цукор - 1 пакетик,
- кориця - 0,5 ч. ложки,
- вершкове масло - 50 г.
Як приготувати Яблучний пиріг «Смакота»
-
Яблука очистіть від шкірки і натріть на крупній тертці.
-
Змішайте всі сухі інгредієнти.
-
Квадратну форму застеліть пергаментним папером. Викладіть на форму суміш сухих інгредієнтів, потім шар яблук, потім “сухий” шар і знову яблука. Зверху викладіть останній “сухий” шар і потріть заморожене вершкове масло.
-
Випікайте при температурі 180 °С 40 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пісний салат з картоплі, маринованих огірків і квасолі
-
Салат з квасолі, зеленої цибулі і моркви
-
Картопляний рулет з морквою
-
Салат з квасолі по-аргентинськи
-
Гарбузовий суп-пюре з імбиром