camcumgirls
Яблука “Ласунка”

Яблука “Ласунка”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Яблука “Ласунка”

  • яблука: 2 шт.
  • цукор: 1 ст. ложка
  • кориця: 0,5 ч. ложки
  • борошно: 1 ст. ложка
  • манна крупа: 1 ст. ложка
  • вершкове масло: 1 ст. ложка

Як приготувати Яблука “Ласунка”

Готуємо так:

1. Яблука порізати на кільця товщиною 1 см. Серцевину видалити. Змішати борошно і манну крупу. Розтопити на сковороді вершкове масло. Обмакнути кожне кільце яблука в борошно з манкою і обсмажте з двох боків на маслі. Коли колечка остигнуть, посипати їх цукром і корицею.

yabluka lasunka1

Автор рецепту: Олена Каленська, м. Коростень
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал