Яблука “Ласунка”
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Яблука “Ласунка”
- яблука: 2 шт.
- цукор: 1 ст. ложка
- кориця: 0,5 ч. ложки
- борошно: 1 ст. ложка
- манна крупа: 1 ст. ложка
- вершкове масло: 1 ст. ложка
Як приготувати Яблука “Ласунка”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рулет з халвою і ягодами
- Сорбет з ківі
- Фруктова ялинка на десерт
- Яблучно-сирне суфле
- Гарбуз, тушкований з яблуками і мандаринами