camcumgirls
Яблука в карамелі

Яблука в карамелі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Яблука в карамелі

  • яблука - 2 шт.,
  • цукор - 1,5 ст. ложки,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • кориця - 1 щіпка,
  • лимон - 0,5 шт.

Як приготувати Яблука в карамелі

  1. Яблука очистіть від шкірки і насіння. Поріжте тонкими часточками або кубиками.

  2. На розпеченій сковороді розтопіть масло. Додайте цукор і корицю, перемішайте і прогрійте на слабкому вогні.

  3. Влийте в суміш 6 ст. ложок води, видавіть трохи лимонного соку.

  4. Додайте в сковороду яблука і тушкуйте 5 хвилин, постійно помішуючи.

  5. Викладіть яблука в креманки, прикрасьте шматочками лимона.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал