Яблука в кавуново-динному соку

Яблука в кавуново-динному соку

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Яблука в кавуново-динному соку

  • яблука - 1 кг,
  • м'якоть кавуна - 1 кг,
  • м'якоть дині - 1 кг.

Як приготувати Яблука в кавуново-динному соку

  1. М’якоть кавуна і дині поріжте великими шматками, подрібніть в блендері. Отриману масу викладіть в емальовану ємність і доведіть до кипіння на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин. Процідіть і знову доведіть до кипіння.
  2. У яблук видаліть плодоніжки і виріжте насіннєву частина.
  3. У сухі кип’ячені банки покладіть яблука на 2/3 об’єму банки і залийте киплячим кавуново-динним соком. Банки прикрийте кришками і поставте стерилізувати на 15 хвилин. Потім герметично закрийте і переверніть догори дном. Після охолодження приберіть в прохолодне місце на зберігання.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал