Яблука, запечені в тісті

Яблука, запечені в тісті

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Яблука, запечені в тісті

  • яблука - 2 шт. вагою приблизно по 200 г,
  • листкове бездріжджове тісто - 300 г,
  • яйця - 1 шт.,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • кориця - 0,5 ч. ложки.

Як приготувати Яблука, запечені в тісті

Готуємо так:

1. Духовку нагріти до 180 градусів, деко застелити пергаментом (можна маслом не змащувати).

2. Яблука очистити і видалити серединку наскрізь, змішати корицю і цукор, добре обваляти яблука в цій суміші.

3. Тісто поділити на 2 квадратики такого розміру, щоб в них можна було загорнути яблуко, за необхідності можна його трохи розкачати.

4. Яблука загорнути в тісто, дотичні краї змастити яйцем, потім тісто трохи придавити руками, щоб воно щільно прилягло, яблука перекласти на деко, змастити яйцем, можна із залишків тіста вирізати листочки і прикрасити ними яблука.

5. Випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин, потім знизити на 160 градусів і випікати ще 20-25 хвилин.

Готові яблука остудити на решітці, посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Яблука, запечені в тісті

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал