Яблука, запечені в тісті
Інгредієнти для приготування: Яблука, запечені в тісті
- яблука - 2 шт. вагою приблизно по 200 г,
- листкове бездріжджове тісто - 300 г,
- яйця - 1 шт.,
- цукор - 1 ст. ложка,
- кориця - 0,5 ч. ложки.
Як приготувати Яблука, запечені в тісті
Готуємо так:
1. Духовку нагріти до 180 градусів, деко застелити пергаментом (можна маслом не змащувати).
2. Яблука очистити і видалити серединку наскрізь, змішати корицю і цукор, добре обваляти яблука в цій суміші.
3. Тісто поділити на 2 квадратики такого розміру, щоб в них можна було загорнути яблуко, за необхідності можна його трохи розкачати.
4. Яблука загорнути в тісто, дотичні краї змастити яйцем, потім тісто трохи придавити руками, щоб воно щільно прилягло, яблука перекласти на деко, змастити яйцем, можна із залишків тіста вирізати листочки і прикрасити ними яблука.
5. Випікати при температурі 180 градусів 20 хвилин, потім знизити на 160 градусів і випікати ще 20-25 хвилин.
Готові яблука остудити на решітці, посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Так смачно, аж слинки течуть!
люблю “ленивые ” рецепты