Інгредієнти для приготування: Яєчний лікер
- яєчні жовтки: 12 шт.
- цукрова пудра: 300 г.
- молоко: 300 г.
- горілка: 250 г.
- бренді: 250 г.
- ванілін: 1 пакетик
Як приготувати Яєчний лікер
Готуємо так:
- Дерев’яною ложкою ретельно розтерти жовтки з цукровою пудрою. Молоко підігріти.
- Змішати молоко з жовтками. Додати ванілін та перемішати.
- Процідити отриману суміш через марлю чи дрібне сито.
- Додати горілку та бренді та ретельно перемішати. Перелити яєчний лікер в графін та збовтати перед подачею.
*Для напою краще брати жовтки домашніх яєць насиченого жовтого кольору.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Новорічна м’ясна куля
-
Тарталетки з перцем
-
Вишні у винному желе
-
Баранина, тушкована з морквою та родзинками
-
Салат з картоплею та беконом