Яєчний лікер

Яєчний лікер

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Яєчний лікер

  • яєчні жовтки: 12 шт.
  • цукрова пудра: 300 г.
  • молоко: 300 г.
  • горілка: 250 г.
  • бренді: 250 г.
  • ванілін: 1 пакетик

Як приготувати Яєчний лікер

Готуємо так:

  1. Дерев’яною ложкою ретельно розтерти жовтки з цукровою пудрою. Молоко підігріти.
  2. Змішати молоко з жовтками. Додати ванілін та перемішати.
  3. Процідити отриману суміш через марлю чи дрібне сито.
  4. Додати горілку та бренді та ретельно перемішати. Перелити яєчний лікер в графін та збовтати перед подачею.

*Для напою краще брати жовтки домашніх яєць насиченого жовтого кольору.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал