Яйця, фаршировані оселедцем і червоною ікрою

Яйця, фаршировані оселедцем і червоною ікрою

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 12
Час приготування: 35 min

Інгредієнти для приготування: Яйця, фаршировані оселедцем і червоною ікрою

  • яйця - 6 шт.,
  • оселедець - 250 г,
  • червона ікра - для прикраси,
  • зелень кропу - 10 г,
  • майонез - 70 г.

Як приготувати Яйця, фаршировані оселедцем і червоною ікрою

  1. Яйця залийте водою і відваріть протягом 10 хвилин від початку закипання рідини. Опустіть яйця в холодну воду, остудіть, очистіть і розріжте вздовж на половинки. Відокремте жовтки від білків.

  2. Жовтки натріть на дрібній тертці.

  3. Філе оселедця пропустіть через м’ясорубку.

  4. Оселедець змішайте з жовтками і заправте майонезом. Ретельно вимісіть масу до однорідності.

  5. Половинки білків наповніть фаршем, зверху полийте майонезом.

  6. Зелень кропу вимийте в проточній воді, обсушіть і дрібно поріжте. Фаршировані яйця посипте зеленню кропу і прикрасьте червоною ікрою.

     

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал