Яйця по-шотландськи

Яйця по-шотландськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Яйця по-шотландськи

  • яйця: 7 шт.
  • фарш свиний: 200 г
  • фарш яловичий: 200 г
  • сіль: за смаком

Як приготувати Яйця по-шотландськи

Готуємо так:

1. 6 яєць зварити, охолодити. Фарші перемішати, посолити, додати сире яйце, перемішати. Розділити фарш на 6 частин, кожну приплюснути, покласти в центр яйце та щільно огорнути його фаршем. Шар фаршу має бути не дуже грубим.

2. Розігріти в сковорідці олію, обсмажувати яйця, постійно перегортаючи, з усіх боків, на протязі 7-10 хв. Готові яйця викласти на серветки аби забрати зайвий жир. Подавати з овочами та зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал