Яйця у тарталетках

Яйця у тарталетках

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Яйця у тарталетках

  • яйця: 4 шт.
  • тарталетки середнього розміру: 4 шт.
  • сіль, перець

Як приготувати Яйця у тарталетках

Готуємо так:

  1. У тарталетки розбити по одному яйцю, посолити, поперчити. Поставити в розігріту духовку на 10-15 хв. (запікати до готовності яєць).

° Можна також посипати зеленню та сиром.

° Якщо у вас є лише маленькі тарталетки, в які не влізе куряче яйце, можна використати перепелині.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал