camcumgirls
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Як приготувати йогурт в домашніх умовах

  1. Щоб приготувати йогурт потрібно в чистій каструлі довести 1-3л молока до кипіння. Потім, коли молоко охолоне до 39-42 градусів додати закваску “Vivo”, для цього потрібно спочатку налити трішки молока у флакон, потім розбовтати молоко в ньому, а тоді вже можна виливати цю суміш в молоко. Каструлю або банку накрити рушником або ковдрою. Йогурт буде готовий через 10 годин. В готовий йогурт можна додати фрукти і цукор за смаком.

  2. Щоб приготувати йогурт потрібно в чистій каструлі довести 1-3л молока до кипіння. Потім, коли молоко охолоне до 39-42 градусів додати закваску “Vivo”, для цього потрібно спочатку налити трішки молока у флакон, потім розбовтати молоко в ньому, а тоді вже можна виливати цю суміш в молоко. Каструлю або банку накрити рушником або ковдрою. Йогурт буде готовий через 10 годин. В готовий йогурт можна додати фрукти, а також цукор за смаком.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал