Залишити коментар

Залишити відповідь до Роман Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Як приготувати стейк: правила та секрети

  1. Обожнюю м’ясо, це єдине чим я можу нормально наїстися , тому і стейки готую самостійно . Готую м’ясо ступені просмажування Medium rare. Але скажу вам , що в цій прцидурі важливу роль відіграє сама пательня на якій ми збираємся смажити м’ясо, якщо вона якісна , то все правельно підсмажиця, ну а якщо ні, то можлово навіть пригорить , а бо не такої готовності вийде!

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал