Залишити коментар

Залишити відповідь до В'ячеслав Скасувати відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Як вибрати кухонну дошку

  1. Для мене найкращою дошкою являється – бамбукова! Скільки живу стільки і користуюся дерев’яними дощечками. Не погані ще скляні, але як на мене вони не довговічні , їх дуже легко пошкодити вони вкриваються подряпинами і втрачають свій естетичний вид. Така ж проблема є і в бамбукових дощечках. Існує один єдиний вихід, частіше змінювати дощечки і все буде в шоколаді=)

  2. Скляні (а також керамічні, кам’яні) дошки взагалі не призначені для того, їх торкались ножем – лише подача готового продукту або вимішування тіста. Інакше ніж миттєво затупиться. Пластикові теж для ножів не дуже, хіба спеціальні з поліетилену. Найкращі дерев’яні торцеві (волокна йдуть не вздовж дошки, а знизу вверх), але вони важкуваті.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал