
Яловиче філе, тушковане в червоному вині
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Яловиче філе, тушковане в червоному вині
- філе яловичини - 1,5 кг,
- морква - 1 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- селера - 1 стебло,
- червоне вино - 400-500 мл,
- вершкове масло - 100 г,
- коньяк - 1 чарка,
- лавровий лист - 2 шт.,
- чорний перець - кілька горошин,
- паличка кориці - шматочок,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Яловиче філе, тушковане в червоному вині
-
Дрібно поріжте моркву, цибулю і селеру, додайте лавровий лист, чорний перець і корицю, потім м’ясо. Залийте вином і поставте в прохолодне місце на 24 години.
-
Вийміть м’ясо з маринаду, просушіть паперовим рушником.
-
Нагрійте олію в чавунній каструлі, підсмажте на ній м’ясо, посоліть. Процідіть маринад, полийте ним м’ясо. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні 2 години, поки соус не випарується в достатній мірі.
-
Вийміть м’ясо, поріжте його і покладіть на попередньо нагріту тарілку.
-
Процідіть соус і ще трохи проваріть його в маленькій каструлі на слабкому вогні. Додайте коньяк, дайте соусу загуснути, потім полийте ним м’ясо. Подавайте з картопляним пюре.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кролик з овочами в сметані
-
Французькі тости
-
Цвітна капуста, запечена з сиром
-
Відбивна з шампіньйонами і сиром «Омега»
-
Різотто з білими грибами