Яловичина, тушкована у сидрі

Яловичина, тушкована у сидрі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 140 min

Інгредієнти для приготування: Яловичина, тушкована у сидрі

  • яловичина: 600 г
  • сидр: 300 мл,
  • селера: 1 стебло
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • кориця: 1 паличка
  • помідори: 3 шт.
  • сіль, спеції за смаком

Як приготувати Яловичина, тушкована у сидрі

Готуємо так:

  1. М’ясо нарізати кубиками, покласти в сотейник чи товстостінну каструлю, обсмажити в олії до випарювання соку.  До м’яса додати  нарізані цибулю, моркву та стебло селери.  Смажити 10 хв.
  2. Помідори нарізати кубиками, додати до решти інгредієнтів, тушкувати  10 хв. Залити сидром, запікати у духовці при  200 °С  2 години.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал