Яловичина, тушкована у сидрі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
140 min
Інгредієнти для приготування: Яловичина, тушкована у сидрі
- яловичина: 600 г
- сидр: 300 мл,
- селера: 1 стебло
- морква: 1 шт.
- цибуля: 1 шт.
- кориця: 1 паличка
- помідори: 3 шт.
- сіль, спеції за смаком
Як приготувати Яловичина, тушкована у сидрі
Готуємо так:
- М’ясо нарізати кубиками, покласти в сотейник чи товстостінну каструлю, обсмажити в олії до випарювання соку. До м’яса додати нарізані цибулю, моркву та стебло селери. Смажити 10 хв.
- Помідори нарізати кубиками, додати до решти інгредієнтів, тушкувати 10 хв. Залити сидром, запікати у духовці при 200 °С 2 години.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гарнір макарони по-флотськи
- Гарбузова каша
- Рулет з лосося зі шпинатом
- Фарширована щука
- Картопляне пюре «Груші»