Яловичина з чорносливом і корицею

Яловичина з чорносливом і корицею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Яловичина з чорносливом і корицею

  • яловичина: 500 г
  • морква: 2 шт
  • цибуля: 1 шт.
  • чорнослив без кісточок: 70 г
  • червоне сухе вино: 125 мл
  • олія: 50 мл
  • борошно: 1 ст. ложка
  • мелена кориця: ¼ ч. ложки
  • зелень, чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Яловичина з чорносливом і корицею

Готуємо так:

1. Яловичину помити, нарізати шматочками середнього розміру і обсмажити у половині олії.

2. Моркву та цибулю почистити. Моркву натерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і разом обсмажити у решті олії до прозорості цибулі. Додати сіль, чорний мелений перець, корицю і борошно, розведене у вині. Кілька хвилин покип’ятити і залити цим соусом яловичину.

3. Чорнослив добре промити і додати до м’яcа. Тушкувати 40-50 хвилин, за необхідності доливаючи гарячу воду. Подавати страву гарячою, посипавши подрібненою зеленню за смаком.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал