Язики в рукаві

Язики в рукаві

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Язики в рукаві

  • свинячі (або телячі) язики - 2-3 шт.,
  • хрін - 1-2 ч. ложки,
  • лавровий лист - 1-2 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі за смаком,
  • чорний перець - 5-6 горошин.

Як приготувати Язики в рукаві

  1. Язики вимочіть в холодній воді кілька годин. Відріжте плівки і жилки.
  2. У пакеті для запікання замаринуйте язики в спеціях і хроні, посоліть. Маринуйте не менше 3 годин.
  3. У пакет налийте воду, так щоб вона на половину покрила язики. Зав’яжіть рукав, зробіть прокол.
  4. Запікайте в розігрітій до 170 °C духовці 1-1,5 години.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал