Інгредієнти для приготування: Язики в рукаві
- свинячі (або телячі) язики - 2-3 шт.,
- хрін - 1-2 ч. ложки,
- лавровий лист - 1-2 шт.,
- сіль, чорний мелений перець, хмелі-сунелі за смаком,
- чорний перець - 5-6 горошин.
Як приготувати Язики в рукаві
- Язики вимочіть в холодній воді кілька годин. Відріжте плівки і жилки.
- У пакеті для запікання замаринуйте язики в спеціях і хроні, посоліть. Маринуйте не менше 3 годин.
- У пакет налийте воду, так щоб вона на половину покрила язики. Зав’яжіть рукав, зробіть прокол.
- Запікайте в розігрітій до 170 °C духовці 1-1,5 години.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Закусочний торт «Наполеон»
- Закусочний «Наполеон» з фореллю і вершковим сиром
- Тарталетки з крабовими паличками
- Гаряча закуска з картоплі «Картопляні човники»
- Глазурований язик