Юшка з мідіями і лососем

Юшка з мідіями і лососем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Юшка з мідіями і лососем

  • картопля - 3 шт.,
  • цибуля-порей - 1 стебло,
  • лосось - 100 г,
  • консервовані мідії - 1 банка,
  • молоко - 350 мл,
  • олія - 1 ст. ложка,
  • біле сухе вино - 150 мл,
  • зелень петрушки - для прикраси,
  • сіль і чорній мелений перець - за смаком.

Як приготувати Юшка з мідіями і лососем

  1. Цибулю-порей наріжте кільцями і обсмажте в сотейнику на олії, поки цибуля не стане м’якою.

  2. Посоліть, влийте вино, прокип’ятіть.

  3. Очистіть картоплю, дрібно наріжте і додайте до вина і цибулі. Тушкуйте до готовності картоплі.

  4. За допомогою блендера зробіть з картоплі пюре. Потім покладіть картоплю в каструлю і вилийте туди молоко. Розмішайте і доведіть до кипіння.

  5. Лосось наріжте маленькими кубиками і разом з мідіями покладіть в каструлю. Дайте супу закипіти і поваріть на середньому вогні 4-5 хвилин.

  6. Додайте мелений перець і посипте подрібненою зеленню петрушки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал