Закуска «Ароматные пальчики» из куриного филе с курагой и сыром

Закуска «Ароматные пальчики» из куриного филе с курагой и сыром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Закуска «Ароматные пальчики» из куриного филе с курагой и сыром

  • куриное филе - 2 шт.,
  • курага - 100 г,
  • сыр - 100 г,
  • зелень, сухая молотая горчица, черный молотый перец, соль, приправа карри - по вкусу.

Як приготувати Закуска «Ароматные пальчики» из куриного филе с курагой и сыром

  1. Куриное филе нарежьте ломтиками (приблизительно 5х5 см), отбейте, посолите, поперчите, посыпьте горчицей и карри, оставьте на ночь мариноваться.
  2. Курагу залейте кипятком на 40-60 минут. Порежьте курагу на полоски. Сыр порежьте брусочками.
  3. На каждый кусок филе положите брусок сыра и 2-3 полоски кураги, сверните рулетом и положите вниз швом в чашу пароварки. Готовьте в пароварке 20-25 минут. Подавайте горячими с любым гарниром, посыпав зеленью.

 

Автор рецепту: Светлана Пронская, г. Житомир.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Закуска «Ароматные пальчики» из куриного филе с курагой и сыром

  1. Певно, це не тільки смачна, але і дуже поживна страва, до того ж корисна. У холодну погоду – саме те. Не можу назвати себе супергосподинею, але завдяки вашому детальному рецепту спробую приготувати ці крученички.
    В мене питання: їх обов’язково готувати у пароварці чи можна на пательні засмажити (у духовці запекти)?

    • Якщо хочете зберегти користь цієї страви. то рекомендую готувати саме у пароварці. Однак, думаю, можна спробувати приготувати і на пательні чи у духовці. Страва тоді матиме апетитну рум’яну скоринку.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал