Закуска “Бабки Йожки”

Закуска “Бабки Йожки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Закуска “Бабки Йожки”

  • яйця -8 шт.,
  • сир -120 г,
  • лимон -0,5 шт.,
  • волоські горіхи -4-5 шт.,
  • цукор -0,5 ч. ложки,
  • майонез -2 ст. ложки,
  • сир-косичка -150 г,
  • солона соломка -16 шт.,
  • сметана -16 ч. ложок.

Як приготувати Закуска “Бабки Йожки”

  1. Яйця зваріть, охолодіть і почистіть. Розріжте яйця поперек навпіл, вийміть жовтки і трохи обріжте основі для стійкості.
  2. М’якоть лимона дрібно поріжте. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Горіхи подрібніть.
  3. Жовтки розімніть, додайте лимон, цукор, сир, горіхи і майонез. Добре перемішайте і цією сумішшю наповніть половинки варених білків.
  4. Сир-косичку поріжте на шматочки довжиною 5-6 см. Акуратно розпушіть волокна. Прив’яжіть смужкою з волокон по пучку сиру на соломку. Вийде мітла.
  5. Викладіть яйця на блюдо. На кожне зверху покладіть чайну ложку сметани і в середину застроміть мітлу. Прикрасьте за бажанням.
Автор рецепту: Яна Точинська, м. Черкаси.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал