Інгредієнти для приготування: Закуска “Бабки Йожки”
- яйця -8 шт.,
- сир -120 г,
- лимон -0,5 шт.,
- волоські горіхи -4-5 шт.,
- цукор -0,5 ч. ложки,
- майонез -2 ст. ложки,
- сир-косичка -150 г,
- солона соломка -16 шт.,
- сметана -16 ч. ложок.
Як приготувати Закуска “Бабки Йожки”
- Яйця зваріть, охолодіть і почистіть. Розріжте яйця поперек навпіл, вийміть жовтки і трохи обріжте основі для стійкості.
- М’якоть лимона дрібно поріжте. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Горіхи подрібніть.
- Жовтки розімніть, додайте лимон, цукор, сир, горіхи і майонез. Добре перемішайте і цією сумішшю наповніть половинки варених білків.
- Сир-косичку поріжте на шматочки довжиною 5-6 см. Акуратно розпушіть волокна. Прив’яжіть смужкою з волокон по пучку сиру на соломку. Вийде мітла.
- Викладіть яйця на блюдо. На кожне зверху покладіть чайну ложку сметани і в середину застроміть мітлу. Прикрасьте за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Грибна ікра з овочами
- М’ясні клубочки у тісті
- Сулугуні з помідорами у листковому тісті. Кулінарний рецепт
- Закуска рулет з лавашу з м’ясом та грибами
- Язики в рукаві