
Закуска “Букет троянд”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Закуска “Букет троянд”
- листкове тісто: 1 лист
- варена ковбаса: 250 г
- огірок: 1 шт.
- листя салату: для оздоблення
Як приготувати Закуска “Букет троянд”
Спосіб приготування:
- Тісто розкачати, нарізати смужками шириною 2 см. Ковбасу також нарізати тонкими смужками. Ковбасу покласти на тісто, загорнути, защипнути.
- Викласти “трояндочки” на застелене пергаментом деко, запікати 15–20 хвилин до рум’яної скоринки. Подавати з кружечками огірка та салатними листками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Слива, маринована з розмарином
-
Рулет із печінкового паштету «Янтарний»
-
М’ясний хлібець із зеленим горошком
-
Закуска фаршировані бублики
-
Салат з моцарелли «Веселка»