Закуска бутербродні кексики «Павутинки»

Закуска бутербродні кексики «Павутинки»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Закуска бутербродні кексики «Павутинки»

  • батон - 0,5 шт.,
  • ковбаса варена (або шинка) - 200 г,
  • сир - 150 г,
  • маслини (без кісточок) - 100 г,
  • оливки і майонез - для прикраси.

Як приготувати Закуска бутербродні кексики «Павутинки»

  1. З хліба виріжте кружечки за допомогою склянки (чарки) за розміром відповідними до розміру форми для кексів.

  2. З ковбаси (або шинки) теж виріжте кружечки. Ковбасних кружечків за кількістю повинно бути в 2 рази менше, ніж хлібних.

  3. На дрібній тертці натріть сир. Окремо на дрібній тертці натріть маслини.

  4. На дно силіконових формочок для кексів викладіть кружечки з хліба, добре їх придавіть.

  5. Зверху посипте тертим сиром.

  6. Потім викладіть кружечки ковбаси.

  7. Посипте тертим сиром.

  8. Накрийте кружечками хліба.

  9. Рясно посипте сиром, злегка утрамбуйте кексики.

  10. Зверху викладіть шар з тертих маслин.

  11. Запікайте в розігрітій до 180 °C духовці 10-15 хвилин, до розплавлення сиру.

  12. Злегка остудіть, вийміть кексики з форми. На кексиках, за допомогою майонезу намалюйте павутинки, а за допомогою оливок зробіть павучків.

    Закуска бутербродні кексики «Павутинки»

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал