Закуска бутербродні кексики «Павутинки»
Інгредієнти для приготування: Закуска бутербродні кексики «Павутинки»
- батон - 0,5 шт.,
- ковбаса варена (або шинка) - 200 г,
- сир - 150 г,
- маслини (без кісточок) - 100 г,
- оливки і майонез - для прикраси.
Як приготувати Закуска бутербродні кексики «Павутинки»
-
З хліба виріжте кружечки за допомогою склянки (чарки) за розміром відповідними до розміру форми для кексів.
-
З ковбаси (або шинки) теж виріжте кружечки. Ковбасних кружечків за кількістю повинно бути в 2 рази менше, ніж хлібних.
-
На дрібній тертці натріть сир. Окремо на дрібній тертці натріть маслини.
-
На дно силіконових формочок для кексів викладіть кружечки з хліба, добре їх придавіть.
-
Зверху посипте тертим сиром.
-
Потім викладіть кружечки ковбаси.
-
Посипте тертим сиром.
-
Накрийте кружечками хліба.
-
Рясно посипте сиром, злегка утрамбуйте кексики.
-
Зверху викладіть шар з тертих маслин.
-
Запікайте в розігрітій до 180 °C духовці 10-15 хвилин, до розплавлення сиру.
-
Злегка остудіть, вийміть кексики з форми. На кексиках, за допомогою майонезу намалюйте павутинки, а за допомогою оливок зробіть павучків.
- Фаршировані яйця “Курчатка з яєчок”
- Оладки з ковбасою та капустою
- М’ясна вирізка з інжиром в беконі
- Капустяна запіканка
- Закуска «Фарширована моцарелла»