Закуска «Чепурна ялиночка»

Закуска «Чепурна ялиночка»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Закуска «Чепурна ялиночка»

  • хліб (житній) - 3 скибочки,
  • оливки (без кісточок) - 0,5 банки,
  • вершковий сир - 50 г,
  • часник - 1 зубець,
  • кріп, болгарський перець, маслини і горішки для прикраси.

Як приготувати Закуска «Чепурна ялиночка»

 

  1. З хліба виріжте три трикутники, підсушіть в тостері.
  2. Оливки подрібніть в блендері, часник натріть на дрібній тертці, все змішайте з вершковим сиром. Хлібні трикутники намажте начинкою.
  3. На начинку викладіть гілочки кропу і посипте кубиками перцю. Прикрасьте горішками. Верхівки ялинок зробіть за допомогою маслин. Зі стебла кропу зробіть стовбури, внизу прикрасьте зеленню кропу і перцем.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал