camcumgirls
Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»

Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»

  • цукіні (або кабачки) - 2 шт.,
  • печериці - 500 г,
  • імбир - шматочок,
  • мед - 0,5 ч. ложки,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • зелень кропу і петрушки - 0,5 пучка,
  • часник - 2 зубці,
  • приправа для салатів (сушена зелень) - 2 пакетика,
  • сіль, чорний мелений перець, коріандр, мелений мускатний горіх за смаком.

Як приготувати Закуска-гарнір «Дует грибів і цукіні»

  1. Кабачки або цукіні поріжте на шайби (не соліть). Сковороду змажте олією, викладіть в один ряд цукіні і підсмажте з двох сторін.
  2. Гриби поріжте пластинками і обсмажте.
  3. Приправу для салатів змішайте з 2 ст. ложками води, олією, медом, гірчицею, тертим імбиром, пропущеним через прес часником, сіллю, перцем, коріандром і мускатним горіхом.
  4. Готові шайби цукіні зніміть зі сковороди і викладіть в пластиковий контейнер, полийте соусом і посипте подрібненою зеленню. Потім викладіть гриби, полийте соусом, посипте зеленню. Чергуйте шари кілька разів.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал