Закуска “Горішки”

Закуска “Горішки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 5
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Закуска “Горішки”

  • картопля молода дрібна: 700 г.
  • олія: 120-150 мл
  • сіль: за смаком

Як приготувати Закуска “Горішки”

Готуємо так:

  1. Картоплю дуже ретельно помити (чистити не потрібно) і за допомогою виделки зробити неглибокі прорізи у вигляді меридіанів.
  2. Сковорідку розігріти, налити олію, а коли вона закипить, викласти картоплю, підсолити її за смаком, накрити кришкою і смажити на сильному вогні 12-15 хвилин, періодично струшуючи, щоб картопля добре обсмажилася з усіх сторін. 
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал