Закуска “Горішки”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
5
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Закуска “Горішки”
- картопля молода дрібна: 700 г.
- олія: 120-150 мл
- сіль: за смаком
Як приготувати Закуска “Горішки”
Готуємо так:
- Картоплю дуже ретельно помити (чистити не потрібно) і за допомогою виделки зробити неглибокі прорізи у вигляді меридіанів.
- Сковорідку розігріти, налити олію, а коли вона закипить, викласти картоплю, підсолити її за смаком, накрити кришкою і смажити на сильному вогні 12-15 хвилин, періодично струшуючи, щоб картопля добре обсмажилася з усіх сторін.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рулетики з бринзою та броколі
- Швидко мариновані печериці
- Печінково-гарбузовий паштет «Пеньок»
- Хрусткий пиріг з гарбузом
- Закуска святкова “Ялиночки”