Закуска картопляні квіти з начинкою

Закуска картопляні квіти з начинкою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Закуска картопляні квіти з начинкою

  • картопля - 5 шт.,
  • гриби - 100 г,
  • кабачок - 0,5 шт.,
  • болгарський перець - 1-2 шт.,
  • сир - 100 г,
  • 2 яєчних жовтки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • кунжут - для прикраси,
  • соняшникова олія - для смаження.

Як приготувати Закуска картопляні квіти з начинкою

  1. Картоплю очистіть і поріжте тонкими пластинами.

  2. У силіконові форми для кексів викладіть картопляні пластини у вигляді квітки (5 пластин з боків і одна посередині).

  3. Сир потріть на тертці, додайте жовтки, посоліть і збийте в однорідну масу. По 1-2 ст. ложки приготованої сирної маси влийте в квітки, щоб при випічці вони скріпилися і не розпадалися.

  4. Приготуйте начинку. Гриби, перець і кабачок поріжте і обсмажте на олії, посоліть і поперчіть. Викладіть начинку на сирну масу.

  5. Картопляні пелюстки змастіть соняшниковою олією.

  6. Картопляні квіти поставте в розігріту до 180 °C духовку і випікайте до золотистої скоринки картоплі.

  7. За 5-10 хвилин до готовності посипте квітки кунжутом.

  8. При подачі прикрасьте страву за бажанням.

     Закуску картопляні квіти можна приготувати з будь-якою начинкою, на ваш смак: м’ясною, рибною або овочевою.

      Закуска картопляні квіти з начинкою

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал