camcumgirls
Закуска креветки під шубою

Закуска креветки під шубою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Закуска креветки під шубою

  • креветки (очищені) - 500 г,
  • картопля - 4 шт.,
  • яйця - 4 шт.,
  • червона ікра (або білкова) - 140 г,
  • лимон і зелень петрушки для прикраси,
  • майонез, лавровий лист, чорний перець горошком і сіль за смаком.

Як приготувати Закуска креветки під шубою

  1. Креветки відварити в спеціях (лавровий лист, чорний перець горошком, сіль) і остудити. Розрізати кожну креветку навпіл і розділити на 2 частини.
  2. Яйця і картоплю відварити, очистити і натерти на середній тертці.
  3. Салат викласти шарами: майонез, 1/2 частина креветок, майонез, картопля, майонез, яйця, майонез, креветки, майонез, червона ікра рівним шаром по всьому салату.
  4. Прикрасити салат креветками, лимоном і зеленню петрушки. Дати настоятися салату не менш 6 годин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал