Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом

Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом

  • біла квасоля (велика) - 350 г,
  • цибуля - 350 г,
  • чорнослив - 200 г,
  • томатний сік - 2 склянки,
  • цукор - 3 ст. ложки,
  • рослинна олія - 3-4 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Закуска квасоля в томатно-карамелевому соусі з чорносливом

  1. Квасолю замочіть на ніч, потім відваріть в підсоленій воді майже до готовності.

  2. Приготуйте соус. На сковороді розігрійте олію, всипте порізану кубиками цибулю і відразу ж додайте цукор, смажте, постійно помішуючи, поки цибуля не почне карамелізуватися. Тушкуйте цибулю на слабкому вогні до м’якості.

  3. Додайте запарений окропом і порізаний шматочками чорнослив, тушкуйте 2-3 хвилини.

  4. У соус всипте квасолю, влийте томатний сік, посоліть, поперчіть і тушкуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин до повної готовності квасолі.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал