Закуска «Маслини в тісті»

Закуска «Маслини в тісті»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Закуска «Маслини в тісті»

  • листкове тісто - 200 г,
  • маслини (без кісточок) - 300 мл (1 банка),
  • яєчний жовток і кунжут - за бажанням.

Як приготувати Закуска «Маслини в тісті»

  1. Рідину з маслин злийте і обсушіть їх на паперовому рушнику.
  2. Тісто розморозьте, поріжте тонкими смужками (5-7 мм).
  3. На дерев’яні шпажки (їх попередньо на 20 хвилин, потрібно опустити у воду, тоді вони не будуть підгорати) надіньте маслини і смужки тіста, будь-яким зручним способом. Спочатку можна надіти маслини, на відстані 1 см один від одного, а потім обмотати їх смужками тіста, або по черзі надягати маслини і тісто.
  4. маслини в тісті

    Шпажки з маслинами і тістом викладіть на застелене пергаментом деко. Тісто на шпажках можна змазати яєчним жовтком і посипати кунжутом. Випікайте при температурі 180-200 °С, 15-20 хвилин.

     маслини в тісті

    У сезон пікніків особливою популярністю у нас користуються запечені в тісті маслини, в очікуванні шашличків така закуска завжди розходиться за лічені хвилини.

Автор рецепту: Світлана Пронська, м. Житомир.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал