Закуска «Маслини в тісті»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Закуска «Маслини в тісті»
- листкове тісто - 200 г,
- маслини (без кісточок) - 300 мл (1 банка),
- яєчний жовток і кунжут - за бажанням.
Як приготувати Закуска «Маслини в тісті»
- Рідину з маслин злийте і обсушіть їх на паперовому рушнику.
- Тісто розморозьте, поріжте тонкими смужками (5-7 мм).
- На дерев’яні шпажки (їх попередньо на 20 хвилин, потрібно опустити у воду, тоді вони не будуть підгорати) надіньте маслини і смужки тіста, будь-яким зручним способом. Спочатку можна надіти маслини, на відстані 1 см один від одного, а потім обмотати їх смужками тіста, або по черзі надягати маслини і тісто.
-
Шпажки з маслинами і тістом викладіть на застелене пергаментом деко. Тісто на шпажках можна змазати яєчним жовтком і посипати кунжутом. Випікайте при температурі 180-200 °С, 15-20 хвилин.
У сезон пікніків особливою популярністю у нас користуються запечені в тісті маслини, в очікуванні шашличків така закуска завжди розходиться за лічені хвилини.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Перепелині яйця в шампіньйонах
- Млинцевий пеньок
- Бутерброди з ікрою до Дня Валентина
- Консервовані білі гриби
- Рибний паштет