
Закуска “Мільфей з буряка”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
1
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Закуска “Мільфей з буряка”
- буряк: 1 шт.
- авокадо: 1 шт.
- часник: 2-3 зубчика
- петрушка, кмин, сік лимона, сіль, перець
Як приготувати Закуска “Мільфей з буряка”
Готуємо так:
Буряк зварити чи запекти. Очистити, нарізати кільцями. Авокадо почистити, порізати, скласти разом з часником у блендер та зробити пюре. Додати сік лимону, подрібнену зелень, сіль, перець. Змастити кожен кружечок буряка поре з авокадо, викласти один на другий.
° Мільфей – це страва, яка складається з багатьох шарів. Зазвичай мільфеями називають десерти (наприклад, торт “Наполеон”), а також несолодкі закуски з листкового тіста і закуски, складені пірамідкою – наприклад, з буряка.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Паштет з індика
-
Карпаччо з печеного буряка
-
Рибний торт «Святковий»
-
Гаряча закуска в беконі
-
Печений буряк з сирним кремом