camcumgirls
Закуска “Мільфей з буряка”

Закуска “Мільфей з буряка”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Закуска “Мільфей з буряка”

  • буряк: 1 шт.
  • авокадо: 1 шт.
  • часник: 2-3 зубчика
  • петрушка, кмин, сік лимона, сіль, перець

Як приготувати Закуска “Мільфей з буряка”

Готуємо так:

Буряк зварити чи запекти. Очистити, нарізати кільцями. Авокадо почистити, порізати, скласти разом з часником у блендер та зробити пюре. Додати сік лимону, подрібнену зелень, сіль, перець. Змастити кожен кружечок буряка поре з авокадо, викласти один на другий.

° Мільфей – це страва, яка складається з багатьох шарів. Зазвичай мільфеями називають десерти (наприклад, торт “Наполеон”), а також несолодкі закуски з листкового тіста і закуски, складені пірамідкою – наприклад, з буряка.

Автор рецепту: Олеся Березяк, м. Львів
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал