Закуска «Новорічний світанок» (оселедець під яблучно-брусничним мусом)
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Інгредієнти для приготування: Закуска «Новорічний світанок» (оселедець під яблучно-брусничним мусом)
- філе оселедця - 1 шт.,
- яблуко (зелене) - 2 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- брусниця - 1 склянка,
- цукор - 2 ч. ложки,
- сік лимона - 2 ст. ложки,
- сметана - 2 ст. ложки,
- зелень петрушки для прикраси.
Як приготувати Закуска «Новорічний світанок» (оселедець під яблучно-брусничним мусом)
- Яблука очистіть. Одне яблуко з брусницею подрібніть блендером.
- Додайте сметану, 1 ст. ложку лимонного соку і 1 ч. ложку цукру. Збийте мус і охолодіть.
- Друге яблуко і маленьку цибулину поріжте дрібними кубиками.
- Цибулю замаринуйте в суміші лимонного соку і цукру.
- Філе оселедця поріжте невеликими шматочками.
- На дно креманок викладіть трохи оселедця, зверху яблука з маринованою цибулею і мус.
- Прикрасьте ягодами брусниці і петрушкою.
- Охолодіть і подавайте.
Залишити відповідь до Люда Скасувати відповідь
2 Відповіді до Закуска «Новорічний світанок» (оселедець під яблучно-брусничним мусом)
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Дуже смачна страва, та оригінальна. Я б ніколи не додумалась сама зробити звичайну шубу з фруктовим соусом, але вийшло дуже смачно. “Новорічий світанок” я готувала на свій день народження і всім гостям він прийшов до смаку. А я все ж таки віддаю перевагу улюбленому і традиційному “оселедцю під шубою”.
Яка оригінальна закуска! Такий “світанок” гості запам’ятають надовго. Одна проблема – брусницю у нас не знайти, навіть, літом, не кажучи вже про передноворічний час. “Крутих” супермаркетів немає, де б її можна було купити.
Підкажіть, чим замінити цей інгредієнт, щоб і смак зберегти, і видовищність страви?