
Закуска під горілочку
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Закуска під горілочку
- картопля -2-3 шт.
- моцарела -150 г,
- філе оселедця -1 шт.
- цибуля -1/3 шт.
- сіль та паприка за смаком
- оливкова олія -1-2 ст. ложки
Як приготувати Закуска під горілочку
Готуємо так:
1. Картоплю відварити в мундирі, остудити, почистити, порізати кружечками і обсмажити на олії до легкої скоринки. Тоді викласти картоплю на тарілку і посипати сіллю і паприкою.
2. На картоплю викласти шматочки моцарели, на неї – кільця цибулі. Зверху покласти по шматочку оселедця.
3. Збризнути усе оливковою олією.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
«Сирно-огірковий дует»
-
Домашній сир з травами і зеленню
-
Баклажани в аджиці з яблуками
-
Аджика зі слив
-
«Копчена» скумбрія