camcumgirls
Закуска під горілочку

Закуска під горілочку

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Закуска під горілочку

  • картопля -2-3 шт.
  • моцарела -150 г,
  • філе оселедця -1 шт.
  • цибуля -1/3 шт.
  • сіль та паприка за смаком
  • оливкова олія -1-2 ст. ложки

Як приготувати Закуска під горілочку

Готуємо так:
1. Картоплю відварити в мундирі, остудити, почистити, порізати кружечками і обсмажити на олії до легкої скоринки. Тоді викласти картоплю на тарілку і посипати сіллю і паприкою.
2. На картоплю викласти шматочки моцарели, на неї – кільця цибулі. Зверху покласти по шматочку оселедця.
3. Збризнути усе оливковою олією.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал