Інгредієнти для приготування: Закуска «Полуничка»
- картопля відварна в «мундирі» (середнього розміру) - 6 шт.,
- оселедець - 0,5 шт.,
- зелень петрушки для прикраси,
- кунжут (для присипки),
- спеції (духмяний перець, сіль),
- оливкова олія , буряковий сік.
Як приготувати Закуска «Полуничка»
1. Картоплю почистіть, натріть на тертці, додайте перець і сіль за смаком.
2. Рибу очистіть від кісточок, дрібно поріжте.
3. Подрібніть цибулю.
4. З картоплі зробіть невеликий коржик, на нього викладіть цибулю і оселедець. З’єднайте краї, надайте форму полунички.
5. Опустіть в сік відвареного буряка на пару хвилин. Присипте полуничку кунжутом, з петрушки зробіть хвостик і укладіть на блюдо. Полийте оливковою олією.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кабачки в яєчно-вершковому соусі
-
Кульки з броколі
-
Картопляний рулет з морквою
-
Рецепт рулету з оселедця
-
Рибні шашлички. Кулінарний рецепт