camcumgirls
Закуска «Полуничка»

Закуска «Полуничка»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Закуска «Полуничка»

  • картопля відварна в «мундирі» (середнього розміру) - 6 шт.,
  • оселедець - 0,5 шт.,
  • зелень петрушки для прикраси,
  • кунжут (для присипки),
  • спеції (духмяний перець, сіль),
  • оливкова олія , буряковий сік.

Як приготувати Закуска «Полуничка»

1. Картоплю почистіть, натріть на тертці, додайте перець і сіль за смаком.

2. Рибу очистіть від кісточок, дрібно поріжте.

3. Подрібніть цибулю.

4. З картоплі зробіть невеликий коржик, на нього викладіть цибулю і оселедець. З’єднайте краї, надайте форму полунички.

5. Опустіть в сік відвареного буряка на пару хвилин. Присипте полуничку кунжутом, з петрушки зробіть хвостик і укладіть на блюдо. Полийте оливковою олією.

Автор рецепту: Лариса Харченко, м. Черкаси.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал