Закуска – рулетики зі свинини

Закуска – рулетики зі свинини

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Закуска – рулетики зі свинини

  • свинина: 900 г
  • картопля велика: 1-2 шт.
  • зелень (петрушка і кріп): 1 пучок
  • майонез: 3 ст. ложки
  • аджика (або гостра приправа): 1 ч. ложка
  • сіль і перець за смаком, зелена цибуля для прикрашання

Як приготувати Закуска – рулетики зі свинини

Готуємо так:

  1. Свинину порізати довгими смужками, викласти у глибоку посудину. Посолити, поперчити, додати майонез, аджику, ретельно перемішати і залишити, щоб м’ясо замаринувалось, на 30 хвилин.
  2. Картоплю почистити, порізати тонкою соломкою, викласти у каструлю, залити окропом, посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин. Відцідити.
  3. Зелень подрібнити. Смужки свинини посипати зеленню, викласти на кожну по 9-10 брусочків картоплі, загорнути свинину рулетиками, скріпити зубочистками.
  4. Викласти підготовлені свинячі рулетики на змащене жиром деко і поставити у розігріту до температури 200° с духовку. Випікати 30-40 хвилин.
  5. Готові рулетики викласти на тарілки і посипати подрібненою зеленою цибулею.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал