Закуска – рулетики зі свинини
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
90 min
Інгредієнти для приготування: Закуска – рулетики зі свинини
- свинина: 900 г
- картопля велика: 1-2 шт.
- зелень (петрушка і кріп): 1 пучок
- майонез: 3 ст. ложки
- аджика (або гостра приправа): 1 ч. ложка
- сіль і перець за смаком, зелена цибуля для прикрашання
Як приготувати Закуска – рулетики зі свинини
Готуємо так:
- Свинину порізати довгими смужками, викласти у глибоку посудину. Посолити, поперчити, додати майонез, аджику, ретельно перемішати і залишити, щоб м’ясо замаринувалось, на 30 хвилин.
- Картоплю почистити, порізати тонкою соломкою, викласти у каструлю, залити окропом, посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин. Відцідити.
- Зелень подрібнити. Смужки свинини посипати зеленню, викласти на кожну по 9-10 брусочків картоплі, загорнути свинину рулетиками, скріпити зубочистками.
- Викласти підготовлені свинячі рулетики на змащене жиром деко і поставити у розігріту до температури 200° с духовку. Випікати 30-40 хвилин.
- Готові рулетики викласти на тарілки і посипати подрібненою зеленою цибулею.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Паштет з індика
- Омлет з грибами і овочами
- Солянка з грибами
- Цибуля, запечена в сухарях “Хризантема”
- Роли по-українські