Закуска «Рибка в ажурі»

Закуска «Рибка в ажурі»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Закуска «Рибка в ажурі»

  • тісто для млинців (несолодке) - : 0,5 л,
  • рибне філе (будь-яке) - 600 г.
  • філе червоної риби - 200 г,
  • олія - для смаження.
  • Для маринаду:
  • соєвий соус - 2 ст. ложки,
  • часник - 1 зубець,
  • корінь імбиру (порізаний) - 1 ст. ложка,
  • сік лимона - 1 ст. ложка,
  • олія - 1 ст. ложка,
  • зелень (петрушка, салат) - для прикраси.

Як приготувати Закуска «Рибка в ажурі»

  1. Приготуйте маринад: часник дрібно наріжте, змішайте з коренем імбиру, соєвим соусом, соком лимона і оливковою олією.

  2. У приготованому соусі замаринуйте порізане тонкими смужками рибне філе на 1,5-2 години.

  3. Рибу швидко обсмажте на сковорідці в невеликій кількості олії, остудіть.

  4. Обсмажені смужки риби обгорніть скибочками червоної риби і поставте на 5 хвилин у розігріту духовку.

  5. Приготуйте млинці. Млинцеве тісто влийте в пластикову пляшку з дозатором. Сковороду сильно розігрійте, змастіть олією, зніміть з вогню, «намалюйте» тістом візерунок, і поставте на вогонь. Таким чином, смажте всі млинці з обох сторін.

  6. На кожен ажурний млинчик викладіть зелень, зверху покладіть рибу. Загорніть рибку в млинець.

Автор рецепту: Світлана Пронська, м. Житомир
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал