Інгредієнти для приготування: Закуска «Салямі»
- салямі - 300 г,
- сир дор-блю - 50 г,
- вершковий сир - 100 г,
- часник - 1 зубець,
- кріп - кілька гілочок.
Як приготувати Закуска «Салямі»
- Змішайте сири, порізану зелень і пропущений через прес часник.
- Ковбасу поріжте кружечками якомога тонше.
- 8 кружечків ковбаси обмажте сирною масою і склейте їх між собою. Поставте в холодильник.
- З інших скибочок ковбаси скрутіть воронки, зробивши розріз до середини скибочки, і закріпіть зубочистками. У серединку видавіть сирний крем, що залишився.
- Дістаньте з холодильника ковбасні тортики і акуратно розріжте їх на 4 частини.
- Викладіть закуску на блюдо і прикрасьте за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Закуска – рулетики зі свинини
-
Сосиски в тісті
-
Мариновані яйця з начинкою
-
Салат з моцарелли «Веселка»
-
Запечений болгарський перець “чушка бюрек”