Закуска “Сніговички”

Закуска “Сніговички”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Закуска “Сніговички”

  • варений рис: 1/2 склянки
  • консервована кукурудза: 1 баночка
  • крабові палички: 100 г
  • цибуля: 1 шт.
  • яйця: 3 шт.
  • варена морква: 1/2 шт.
  • зелена цибуля: кілька пір'їн
  • чорний перець горошком: 6-8 шт.
  • оцет 6%: 5 ст. ложок
  • цукор: 2 ст. ложки
  • кип'ячена вода: 5 ст. ложок
  • майонез та сіль за смаком

Як приготувати Закуска “Сніговички”

Готуємо так:

  1. Яйця зварити і почистити. Цибулю почистити, порізати кільцями і залити маринадом з оцту, цукру і води. З консервованої кукурудзи злити рідину.
  2. Змолоти на м’ясорубці крабові палички, яйця, рис, кукурудзу та мариновану цибулю (маринад попередньо злити). Додати майонез, сіль за смаком і добре перемішати.
  3. Сформувати з маси кулі для сніговичків, обкачати їх у кокосовій стружці і “зліпити” сніговичків. Оздобити їх морквою, зеленою цибулею та горошинами чорного перцю.

* Замість кокосової стружки можна використати терті білки або тертий твердий сир, а оздоблювати сніговичків можна й іншими продуктами – наприклад, консервованим зеленим горошком чи кукурудзою, ягодами журавлини, маринованими огірочками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал