Закуска “Сніговички”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Закуска “Сніговички”
- варений рис: 1/2 склянки
- консервована кукурудза: 1 баночка
- крабові палички: 100 г
- цибуля: 1 шт.
- яйця: 3 шт.
- варена морква: 1/2 шт.
- зелена цибуля: кілька пір'їн
- чорний перець горошком: 6-8 шт.
- оцет 6%: 5 ст. ложок
- цукор: 2 ст. ложки
- кип'ячена вода: 5 ст. ложок
- майонез та сіль за смаком
Як приготувати Закуска “Сніговички”
Готуємо так:
- Яйця зварити і почистити. Цибулю почистити, порізати кільцями і залити маринадом з оцту, цукру і води. З консервованої кукурудзи злити рідину.
- Змолоти на м’ясорубці крабові палички, яйця, рис, кукурудзу та мариновану цибулю (маринад попередньо злити). Додати майонез, сіль за смаком і добре перемішати.
- Сформувати з маси кулі для сніговичків, обкачати їх у кокосовій стружці і “зліпити” сніговичків. Оздобити їх морквою, зеленою цибулею та горошинами чорного перцю.
* Замість кокосової стружки можна використати терті білки або тертий твердий сир, а оздоблювати сніговичків можна й іншими продуктами – наприклад, консервованим зеленим горошком чи кукурудзою, ягодами журавлини, маринованими огірочками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Запечені шампіньйони
- Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками
- Піта. Кулінарний рецепт
- «Піца» з броколі та сиром на лаваші
- Картопляне “морозиво” у вафельних ріжках