Закуска «Світлофор»

Закуска «Світлофор»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Закуска «Світлофор»

  • батон: 1 шт.
  • буряк варений: 3 шт.
  • морква: 3 шт.
  • кріп: 1 пучок
  • часник: 5 зубців
  • майонез: 100-120 г
  • сіль: за смаком

Як приготувати Закуска «Світлофор»

Готуємо так:

1. Кріп помити, обсушити і дрібно нарізати. Моркву почистити, помити і натерти на дрібній тертці. Буряк натерти на дрібній тертці.

2. Часник почистити, пропустити через часникодавку і змішати з майонезом. Розділити на три частини, додати поокремо до кропу, моркви та буряків й перемішати. Посолити кожну масу за смаком. Ткань для штор

3. Батон розрізати поздовж на чотири частини. На нижню частину викласти начинку з кропу. Накрити другою частиною і намазати її морквяною масою. Викласти поверх третю частину батона, яку змастити буряковою масою. Поверх покласти четверту частину батона. Загорнути щільно харчовою плівкою і залишити на кілька годин при кімнатній температурі, а потім ще на кілька годин покласти у холодильник. Перед подачею до столу нарізати батон скибочками.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал