
Закуска «Світлофор»
Інгредієнти для приготування: Закуска «Світлофор»
- батон: 1 шт.
- буряк варений: 3 шт.
- морква: 3 шт.
- кріп: 1 пучок
- часник: 5 зубців
- майонез: 100-120 г
- сіль: за смаком
Як приготувати Закуска «Світлофор»
Готуємо так:
1. Кріп помити, обсушити і дрібно нарізати. Моркву почистити, помити і натерти на дрібній тертці. Буряк натерти на дрібній тертці.
2. Часник почистити, пропустити через часникодавку і змішати з майонезом. Розділити на три частини, додати поокремо до кропу, моркви та буряків й перемішати. Посолити кожну масу за смаком. Ткань для штор
3. Батон розрізати поздовж на чотири частини. На нижню частину викласти начинку з кропу. Накрити другою частиною і намазати її морквяною масою. Викласти поверх третю частину батона, яку змастити буряковою масою. Поверх покласти четверту частину батона. Загорнути щільно харчовою плівкою і залишити на кілька годин при кімнатній температурі, а потім ще на кілька годин покласти у холодильник. Перед подачею до столу нарізати батон скибочками.
-
Закусочні печінкові кульки
-
Помідори прованські
-
Закуска з креветками у волованах
-
Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками
-
Балканська закуска на мангалі