Закуска святкова “Ялиночки”

Закуска святкова “Ялиночки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Закуска святкова “Ялиночки”

  • плавлений сирок -200 г
  • яйця -2 шт.
  • твердий сир -50 г
  • кукурудза -100 г
  • цибуля -¼ шт.
  • кріп -1 пучок
  • болгарський перець для оздоблення
  • крекер "Ніжний" -1 пачка
  • сіль, перець, майонез.

Як приготувати Закуска святкова “Ялиночки”

Готуємо так:
1. Зварити яйця, потерти на тертці. Сирок та сир теж потерти. Цибулю порізати. Змішати усе, посолити, поперчити, заправити майонезом.
2. З салату сформувати невеликі конуси, викласти їх на крекер. Кожен конус обкачати в дрібно порізаному кропі. Вийдуть ялиночки. Зверху прикрасити шматочками болгарського перцю або моркви чи помідору.

Автор рецепту: Маргарита Новікова
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал