Закуска святкова “Ялиночки”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Закуска святкова “Ялиночки”
- плавлений сирок -200 г
- яйця -2 шт.
- твердий сир -50 г
- кукурудза -100 г
- цибуля -¼ шт.
- кріп -1 пучок
- болгарський перець для оздоблення
- крекер "Ніжний" -1 пачка
- сіль, перець, майонез.
Як приготувати Закуска святкова “Ялиночки”
Готуємо так:
1. Зварити яйця, потерти на тертці. Сирок та сир теж потерти. Цибулю порізати. Змішати усе, посолити, поперчити, заправити майонезом.
2. З салату сформувати невеликі конуси, викласти їх на крекер. Кожен конус обкачати в дрібно порізаному кропі. Вийдуть ялиночки. Зверху прикрасити шматочками болгарського перцю або моркви чи помідору.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Молода картопля у м’ясному «одязі»
- Закуска зі цвітної капусти на помідорах
- Овочева закуска «Дієтична»
- Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги
- Омлет з грибами і овочами