Закуска цибулеві колечка в клярі

Закуска цибулеві колечка в клярі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Закуска цибулеві колечка в клярі

  • цибуля: 2 шт.
  • борошно: 0,5 склянки
  • розпушувач: 1 ч. ложка
  • яйця: 3 шт.
  • сухарі панірувальні: 3 ст. ложки
  • кунжут для посипання, сіль, перець за смаком

Як приготувати Закуска цибулеві колечка в клярі

Готуємо так:

1. Розігріти духовку до 220 °С. Порізати цибулю кільцями приблизно по 1 см, перекласти в миску і залити холодною водою.

2. В іншій мисці змішати борошно і розпушувач. В третій мисці збити яйця. В тарілці змішати сухарі, кунжут і спеції.

3. Брати по 1 кільцю, обвалювати його спочатку в борошні, потім в яйці і після в сухарях.

4. Деко змастити  олією,  викласти кільця,  поставити в духовку на 10 хвилин, потім перевернути кожне кільце і пекти ще 8-10 хвилин до золотистого кольору.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал