
Закуска цибулеві колечка в клярі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Закуска цибулеві колечка в клярі
- цибуля: 2 шт.
- борошно: 0,5 склянки
- розпушувач: 1 ч. ложка
- яйця: 3 шт.
- сухарі панірувальні: 3 ст. ложки
- кунжут для посипання, сіль, перець за смаком
Як приготувати Закуска цибулеві колечка в клярі
Готуємо так:
1. Розігріти духовку до 220 °С. Порізати цибулю кільцями приблизно по 1 см, перекласти в миску і залити холодною водою.
2. В іншій мисці змішати борошно і розпушувач. В третій мисці збити яйця. В тарілці змішати сухарі, кунжут і спеції.
3. Брати по 1 кільцю, обвалювати його спочатку в борошні, потім в яйці і після в сухарях.
4. Деко змастити олією, викласти кільця, поставити в духовку на 10 хвилин, потім перевернути кожне кільце і пекти ще 8-10 хвилин до золотистого кольору.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Кабачки в яєчно-вершковому соусі
-
Печінкові мафіни
-
Моцарелла в клярі
-
Пасхальний рецепт м’ясного рулету з яйцями
-
Закусочні сосиски в лаваші