camcumgirls
Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками

Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками

  • філе слабосоленого оселедця - 5 шт.,
  • яблуко - 1 шт.,
  • сметана - 2-3 ст. ложки,
  • житні хлібці для подачі,
  • дижонская гірчиця - 1 ст. ложка,
  • цукор - 2 ч. ложки,
  • яблучний оцет - 2 ст. ложки,
  • молоко для замочування оселедця,
  • кріп для прикраси,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Закуска з маринованого оселедця зі сметаною і яблуками

  1. Філе оселедця промийте холодною водою і замочіть в молоці. Потім наріжте скибочками.
  2. Яблуко натріть на тертці і змішайте зі сметаною, гірчицею, цукром і оцтом. Приправте сіллю і перцем.
  3. У суміш додайте оселедець, перемішайте.
  4. При подачі закуску з оселедця викладіть на житні хлібці. Прикрасьте кропом.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал