Закуска з оселедця з морквою

Закуска з оселедця з морквою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Закуска з оселедця з морквою

  • філе оселедця: 4 шт.
  • морква: 2-3 шт.
  • цибуля: 2-3 шт.
  • томатна паста: 2 ст. ложки
  • приправа для корейської моркви, сіль, чорний мелений перець за смаком, олія для смаження, дольки лимона, зелень петрушки для оздоблення

Як приготувати Закуска з оселедця з морквою

Готуємо так:

  1. Філе оселедця порізати невеликими шматочками. Моркву та цибулю помити та почистити.
  2. Потерти моркву довгою соломкою. Цибулю нарізати пів кружальцями. Обсмажити цибулю та моркву на розігрітій сковороді з олією, додати томатну пасту, приправу для корейської моркви, посолити та поперчити за смаком.
  3. Викласти на тарілку кусочки оселедця. Зверху викласти  моркву з цибулею. Залишити оселедець настоюватися щонайменше кілька годин. Перед подачею оздобити промитою зеленню петрушки та дольками лимона.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал