Закуска з оселедця з морквою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Інгредієнти для приготування: Закуска з оселедця з морквою
- філе оселедця: 4 шт.
- морква: 2-3 шт.
- цибуля: 2-3 шт.
- томатна паста: 2 ст. ложки
- приправа для корейської моркви, сіль, чорний мелений перець за смаком, олія для смаження, дольки лимона, зелень петрушки для оздоблення
Як приготувати Закуска з оселедця з морквою
Готуємо так:
- Філе оселедця порізати невеликими шматочками. Моркву та цибулю помити та почистити.
- Потерти моркву довгою соломкою. Цибулю нарізати пів кружальцями. Обсмажити цибулю та моркву на розігрітій сковороді з олією, додати томатну пасту, приправу для корейської моркви, посолити та поперчити за смаком.
- Викласти на тарілку кусочки оселедця. Зверху викласти моркву з цибулею. Залишити оселедець настоюватися щонайменше кілька годин. Перед подачею оздобити промитою зеленню петрушки та дольками лимона.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Зелена закуска до м’яса нашвидкуруч
- Чебуреки на кефірі
- Домашня тушонка
- Бутерброди з шампіньйонами і беконом
- Пиріг з лаваша з сиром і зеленню