Закуска з оселедця
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Закуска з оселедця
- оселедець солений: 1 шт.
- яйця: 3 шт.
- масло вершкове (м'яке): 70 г.
- цибуля: 1 шт.
- варений буряк: 2 шт.
- перець чорний мелений за смаком, цибуля зелена для оздоблення.
Як приготувати Закуска з оселедця
Готуємо так:
- Яйця відварити, охолодити, почистити. Цибулю подрібнити. Оселедець почистити від шкіри і кісток, дрібно порізати. Яйця потерти на великій терці. Буряк почистити і порізати кружальцями.
- Змішати подрібнені оселедець і цибулю. Масло перетерти з яйцями, поперчити.
- З буряка формочкою для печива вирізати зірочки (або інші форми). Потім, уклавши формочку на пластинку буряка, накласти у неї тонкий шар яйця з маслом, злегка прим’яти, зверху накласти оселедець з цибулею. Обережно зняти формочку. Так само “зібрати” закуску і з решти інгредієнтів. Оздобити готову закуску подрібненою зеленою цибулею.
* Найкраще таку закуску збирати одразу ж: вирізали формочкою з буряка зірочку, відразу наклали яйце з маслом і оселедець з цибулею, обережно зняли формочку. Таким чином, ви економно використовуватимете інгредієнти і у вас не залишиться забагато нарізаного зірочками буряка…
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рецепт закуски з авокадо, креветок і червоної ікри
- Закуска під горілочку
- Паштет з квасолі
- Закуска “Сніговички”
- Фаршировані гриби з овочами