Закуска з оселедця

Закуска з оселедця

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Закуска з оселедця

  • оселедець солений: 1 шт.
  • яйця: 3 шт.
  • масло вершкове (м'яке): 70 г.
  • цибуля: 1 шт.
  • варений буряк: 2 шт.
  • перець чорний мелений за смаком, цибуля зелена для оздоблення.

Як приготувати Закуска з оселедця

Готуємо так:

  1. Яйця відварити, охолодити, почистити. Цибулю подрібнити. Оселедець почистити від шкіри і кісток, дрібно порізати. Яйця потерти на великій терці. Буряк почистити і порізати кружальцями.
  2. Змішати подрібнені оселедець і цибулю. Масло перетерти з яйцями, поперчити.
  3. З буряка формочкою для печива вирізати зірочки (або інші форми). Потім, уклавши формочку на пластинку буряка, накласти у неї тонкий шар яйця з маслом, злегка прим’яти, зверху накласти оселедець з цибулею. Обережно зняти формочку. Так само “зібрати” закуску і з решти інгредієнтів. Оздобити готову закуску подрібненою зеленою цибулею.

 

* Найкраще таку закуску збирати одразу ж: вирізали формочкою з буряка зірочку, відразу наклали яйце з маслом і оселедець з цибулею, обережно зняли формочку. Таким чином, ви економно використовуватимете інгредієнти і у вас не залишиться забагато нарізаного зірочками буряка…

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал