Закуска  “Зебра”

Закуска “Зебра”

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 5 min

Інгредієнти для приготування: Закуска “Зебра”

  • буряк варений (невеликий): 2 шт.
  • кулька моцарели середнього розміру : 1 шт.,
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • горіхи грецькі: 1 ст. ложка
  • гарбузове насіння: 1 ст. ложка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Закуска “Зебра”

Готуємо так:

  1. Варений буряк почистити від шкірки і нарізати кружальцями товщиною приблизно 5 мм. Так само нарізати моцарелу. Посолити і поперчити їх за смаком. Горіхи та гарбузове насіння подрібнити.
  2. Викласти впереміж шматочки буряка та моцарели, складаючи їх сторчма. Полити оливковою олією та посипати гарбузовим насінням і грецькими горіхами. Подавати закуску охолодженою.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Закуска “Зебра”

  1. Не знаю, який він буде на смак, бо ніколи не змащувала оливковою олією сир, горіхи та насіння ( я додаю в такі салати майонез ), але як салат прикрасили, мені дуже подобалось. Він не тільки гарний, але ще й корисний. Усі інградієти натуральні, багато в ньому вітамінов. На святковому столі буде прикрасою.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал