Закуска зі цвітної капусти на помідорах

Закуска зі цвітної капусти на помідорах

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Закуска зі цвітної капусти на помідорах

  • цвітна капуста - 6-8 суцвіть,
  • помідори - 1-2 шт,.
  • яйце - 1 шт.,
  • сир - 30 г,
  • італійські трави з паприкою і сіль - за смаком,
  • оливкова олія - 2 ч. ложки,
  • зелень - для оздоблення.

Як приготувати Закуска зі цвітної капусти на помідорах

  1. Суцвіття цвітної капусти відваріть 5-7 хвилин. Помідори поріжте на кружечки, сир натріть на тертці.

  2. Яйце збийте з оливковою олією, спеціями та сиром. Кожне суцвіття капусти вмочіть в яєчній суміші.

  3. На змащеному оливковою олією деко розкладіть кружальця помідорів. На кожен викладіть підготовлені суцвіття. Запікайте в духовці при температурі 180-200 °С до готовності. Готову страву прикрасьте зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал