
Закуска зі цвітної капусти на помідорах
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Закуска зі цвітної капусти на помідорах
- цвітна капуста - 6-8 суцвіть,
- помідори - 1-2 шт,.
- яйце - 1 шт.,
- сир - 30 г,
- італійські трави з паприкою і сіль - за смаком,
- оливкова олія - 2 ч. ложки,
- зелень - для оздоблення.
Як приготувати Закуска зі цвітної капусти на помідорах
-
Суцвіття цвітної капусти відваріть 5-7 хвилин. Помідори поріжте на кружечки, сир натріть на тертці.
-
Яйце збийте з оливковою олією, спеціями та сиром. Кожне суцвіття капусти вмочіть в яєчній суміші.
-
На змащеному оливковою олією деко розкладіть кружальця помідорів. На кожен викладіть підготовлені суцвіття. Запікайте в духовці при температурі 180-200 °С до готовності. Готову страву прикрасьте зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Яйця у тарталетках
-
Несолодка випічка пиріг з м’ясним фаршем «Равлик»
-
Моцарелла в клярі
-
Бутерброди з фетою та помідорами
-
Рецепт закуски «Ракушки»