camcumgirls
Закусочні пиріжки з грибами

Закусочні пиріжки з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Закусочні пиріжки з грибами

  • листкове тісто (заморожене) - 250 г,
  • консервовані шампіньйони - 1 банка (400 г),
  • цибуля - 1 шт.,
  • яйце - 1 шт.,
  • рослинна олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Закусочні пиріжки з грибами

  1. Тісто розморозьте, розкачайте на посипаній борошном поверхні товщиною 2 мм, виріжте кружечки діаметром 8 см.

  2. Цибулю дрібно нашаткуйте і обсмажте разом з грибами на рослинній олії до золотистого кольору, приправте сіллю і перцем за смаком. Дайте охолонути і подрібніть за допомогою блендера. Ландшафтний дизайн Львів

  3. Сформуйте пиріжки. Покладіть на деко папір для випічки, зверху викладіть пиріжки на відстані 2 см один від одного, змастіть збитим яйцем і випікайте 12-15 хвилин при температурі 200 °C.

  4. Подавати закусочні пиріжки з грибами можна з соусом, приготованим зі сметани, подрібненої зелені і часнику.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Закусочні пиріжки з грибами

  1. Можно брать свежие грибы, а в начинку добавить зелень и немного тертого сыра (можно даже плавленный сырок)

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал