camcumgirls
Закусочний «Наполеон» з фореллю і вершковим сиром

Закусочний «Наполеон» з фореллю і вершковим сиром

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Закусочний «Наполеон» з фореллю і вершковим сиром

  • Для тіста:
  • борошно - 250 г,
  • вершкове масло - 120 г,
  • сметана - 120 г,
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка,
  • сіль - 1 ч. ложка,
  • цукор - 1 ст. ложка.
  • Для начинки:
  • форель слабосолона - 150 г,
  • вершковий сир (з зеленню) - 150 г,
  • плавлений сир - 150 г,
  • ікра мойви - 1-2 ст. ложки.

Як приготувати Закусочний «Наполеон» з фореллю і вершковим сиром

  1. Приготуйте коржі. У миску насипте борошно, змішане з розпушувачем, сіллю і цукром, додайте масло і розімніть руками до отримання дрібної крихти. Додайте сметану, замісіть м’яке тісто.

  2. Тісто розділіть на дві частини і поставте в холодильник, мінімум на годину.

  3. Розкатайте одну кульку тіста в тонкий пласт, виріжте великий прямокутник і розріжте його на три однакових прямокутника. Проколіть коржі виделкою.

  4. Випікайте коржі, разом з обрізками на присипаному борошном звороті великого дека при температурі 200 °C, 20 хвилин.

  5. Підготуйте начинку. Змішайте вершковий сир з плавленим. Форель поріжте тонкими шматочками.

  6. Перший корж обмажте сирною сумішшю, зверху тонким шаром викладіть форель. Другий корж зверху і знизу намажте сирною начинкою, з’єднайте шари. На наступний шар викладіть сирну суміш і ікру мойви. Потім – сир і форель. Накрийте останнім коржем і обмажте сиром, що залишився. Зверху посипте крихтою із залишків коржів.

  7. Поставте торт в холодильник на ніч.

    Із вказаної кількості інгредієнтів для тіста виходить шість коржів, але для торта нам знадобиться тільки три. До речі, ці коржі можна спекти заздалегідь, оскільки вони довго зберігаються свіжими.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал